Observatie

Full HD Smart Home IP-Camera Garage Door / Camera 1920×1080

De Edimax IC-5160GC is een cloudcamera die ontworpen is voor garages. De camera maakt verbinding met een garagedeurmotor om de deur te openen en sluiten. De camera is voorzien van een slimme geo-fencing functie die werkt met Google Maps en u herinneringen stuurt om toezicht te houden op het openen en sluiten van uw garagedeur. Moderne beveiliging die altijd verbonden, alert en beschikbaar is op uw smartphone.

Beveilig uw garage en eigendommen
De IC-5160GC is een cloudcamera die ontworpen is voor de beveiliging van uw garage. Uw garagedeur wordt op afstand bediend en u weet altijd wat er gebeurt in uw garage, ook als u onderweg bent.

Met de IC-5160GC kunt u opw smartphone zien wat uw kinderen, ouders of huisdieren aan het doen zijn en ervoor zorgen dat er geen onverwachte dingen of ongelukken gebeuren. Houd uw dierbare altijd in het oog en bescherm uw eigendommen in de garage.

Een smartphone wordt een afstandsbediening
De meeste mensen gebruiken de garagedeur als hoofdingang. Om inbraak te voorkomen is het belangrijk om te controleren of uw garagedeur open of dicht is als u weg bent.

Met de IC-5160GC verspilt u geen tijd met terugrijden als u niet meer zeker weet of u de deur wel hebt dichtgedaan bij het weggaan. U kunt de garagedeur eenvoudigweg op afstand met uw smartphone controleren zodat u rustig en zonder afleiding op vakantie of zakenreis kunt

Compatible met twee garagedeuren
Het is niet nodig om een andere deuropener te kopen, zelfs niet als u twee garages heeft. De IC-5160GC is compatible met 2 garages en controleert twee deuren tegelijkertijd met de app op uw smartphone.

Geo-Fencing
De ingebouwde geo-fencing die werkt met Google Maps berekent hoe ver u van uw huis bent en stuurt locatiemeldingen naar de smartphone Herinnert u om te controleren of uw garagedeur open of dicht is, voor beveiliging van uw huis.

180˚ Panoramisch zicht
De IC-5160GC biedt een panoramisch zicht van 180 graden voor een uitstekend kijkveld binnen de gehele garage, zonder beperkingen of blinde vlekken. De camera kan tevens focussen op details met hoogstaande kwaliteit videostreaming. Bekijk uw dierbaren – kinderen, huisdieren of ouderen – elk moment in helder beeld voor uw gemoedsrust.

Smart EdiLife
De IC-5160GC cloud garagecamera werkt met de gratis EdiLife app, waarmee virtuele toetsen een controller worden. U kunt vervolgens uw smartphone gebruiken om uw garage te openen. Daarnaast biedt de EdiLife app andere voordelen, zoals het ontvangen van push-meldingen, het bekijken van real-time video, het vastleggen van gebeurtenissen en meer. Nu beschikbaar voor Android en iOS.

Open en sluit uw garagedeur
Ontvang videowaarschuwingen en meldingen in de detectiemodus
Luister naar de buitengeluiden
Maak een screenshot van een video tijdens het kijken
Setup voor het aansluiten van de IC-5160GC

Edimax Cloud
Dankzij de Edimax Cloud service kunt u overal waar internet is met uw smartphone verbinding maken met uw IC-5160GC. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, u kunt uw garage en omgeving op elk moment checken.

Flexibele opslagmogelijkheden
Opnames gemaakt door de IC-5160GC kunnen direct worden opgeslagen op Micro-SD, SDHC, NAS. Google Drive of Dropbox. Flexibele opties om video op te slaan in de cloud of lokale opslag.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken
In een paar stappen kan de verbinding tussen de IC-5160GC en de garagemotor opgezet worden voor een eenvoudige setup en probleemloze werking binnen enkele minuten.

Out stock
SKU: 4717964701435

174,99

Uitverkocht